• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barnpussel

En mängd med roliga pussel som är tillverkade av trä. Med träpussel blir det en mer gedigen känsla och de passar perfekt för yngre barn då de är rejäla och lätta att greppa. Vi erbjuder flera olika slags träpussel. Här finns pussel som har ram med bakgrundsmotiv och urgröpningar där pusselbitarna ska sitta. Det finns även knoppussel som har en t...

En mängd med roliga pussel som är tillverkade av trä. Med träpussel blir det en mer gedigen känsla och de passar perfekt för yngre barn då de är rejäla och lätta att greppa. Vi erbjuder flera olika slags träpussel. Här finns pussel som har ram med bakgrundsmotiv och urgröpningar där pusselbitarna ska sitta. Det finns även knoppussel som har en träknopp på vardera pusselbit. Det gör det enklare för barnen att greppa pusselbiten och prova var den passar. Vi har också pussel där pusselbiten som passar där är avtecknad på underlagsskivan. Dessa pussel passar för yngre barn som inte har pusslat så mycket tidigare. För de mer rutinerade pusslarna finns träpussel utan ram. Dessa pussel har de klassiska formerna av pusselbitar, alltså med hörnbitar med två raka sidor, sidobitar med en rak sida samt mittenbitar med pusselformer på alla fyra sidor. Det finns även pussel med ram men utan konturer där pusselbitarna skall sitta.

Jabadabado träpussel

Fina och roliga barnpussel som är tillverkade av hållbart trä. Dessa pussel är pedagogiska och barnen kan lära sig massor av saker med dessa pussel så som alfabetet, klockan, siffror, djur med mera. Här finns pussel för barn i olika åldrar. Barnen kan pussla på egen hand eller tillsammans med någon annan. Att pussla är mysigt och avkopplande för både stora och små.

Träpussel, barnpussel från Tooky Toy

Lekakscity erbjuder pussel i form av siffor, fordon som bilar, lastbilar, dinosaurier och pussel där barnen ska klä en figur. Att klä en figur i trä med olika typer av "kläder" träpusselbitar är ju så klart extra roligt. Många barn gillar allt som har med kläder att göra och att klä ut sig och prova kläder hemma är ju något som är superskoj. En del träpussel har även en stämpel som barnen kan trycka pusselbiten på och sedan trycka pusselbiten på ett papper så blir det en bild på pusslet. Träpussel från bland annat varumärket Tooky Toy är så himla roligt att leka med och har en väldigt fin design. Färgglada och tåliga leksaker som tål barnens lekar. Ha det så kul med vårt träpussel!

Melissa & Doug pussel av trä

Träpussel med bondgårdsmotiv från varumärket Melissa & Doug. Motiv med massor av härliga bondgårdsdjur. Träpussel och träleksaker är ju alltid lika roligt att leka med för barnen. De tränar upp motoriken genom att hålla pusselbitarna på rätt håll när de ska pussla. De lär sig också vad bokstäver, siffror och figurer heter. Träpussel är ju extra kul för barnen får tänka till lite och så blir man ju så glad då man lyckas med pusslet.

Pippi-pussel träpussel med Pippitema

Roliga pussel med motiv från berättelserna om Pippi Långstrump, Villa Villekulla, Herr Nilsson, Lilla Gubben och hennes vänner Tommy och Annika. Pusslen finns med flera fina motiv och svårighetsgrader. Jätteroliga pussel för alla som gillar Pippi :-)

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 250 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 30 av 30 artiklar
Visar 1 - 30 av 30 artiklar