• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Kidkraft

Rejäla leksakskök från Kidkraft

Är du ute efter ett leksakskök som har det där lilla extra så är verkligen lekköken från Kidkraft något för dig. De är så stora och rymmer allt som behövs under matlagningslek och baklek. Köken har allt i ett, vilket gör att leken känns nästan som på riktigt. De svängda leksaksköken är syftade till att placeras i ...

Rejäla leksakskök från Kidkraft

Är du ute efter ett leksakskök som har det där lilla extra så är verkligen lekköken från Kidkraft något för dig. De är så stora och rymmer allt som behövs under matlagningslek och baklek. Köken har allt i ett, vilket gör att leken känns nästan som på riktigt. De svängda leksaksköken är syftade till att placeras i ett hörn, eller mitt i rummet så fungerar de som en avskiljande vägg. På så sätt kan ni exempelvis dela av barnens rum så att det blir en lekdel och en sovhörna där barnens säng står. Att inte se alla leksaker när det är dags att sova kan göra det enklare för barnen att komma ner i varv när de ska somna. I de svängda leksaksköken kan barnen leka många lekar och ha så roligt. Många av leksaksköken har en vägg som bakstycke vilket gör att de känns mer som ett riktigt kök eller till och med en liten lägenhet för barnen.

Kidkraft erbjuder en mängd olika lekkök i flera stilar så att du kan välja den som passar in i ert hem och som matchar den stil som ni tycker om. Här finns allt från modern och stilren design, till lantligt och vintage. Exempel på modernt kök är Kidkraft Leksakskök Uptown Espresso som har vitvaror som liknar rostfritt. Detta kök har spis, kyl, frys, mikrovågsugn, diskho, förvaringsmöjligheter, telefon och en rolig griffeltavla att måla på. Önskar ni ett mer romantiskt kök i allmogestil så är Kidkraft Leksakskök Prairie något för er. Detta kök har spis, ugn, diskho, förvaringsmöjligheter och en härliga detaljer så som hjärtan.

Flera av köken från Kidkraft har öppningar i bakstycket vilket gör att barnen kan leka från flera håll. På så sätt kan fler barn leka samtidigt i köket samt de kan även leka att köket är en kiosk med kiosklucka där man kan beställa något smarrigt.

Läs mer

Filter

Pris

1175 kr - 3200 kr

Varumärke

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar