• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Hushållsmaskiner

Här finns massor av olika hushållsmaskiner som är anpassade för barnens lek. De har fin design, roliga funktioner och många av dem har även matchande tillbehör. Med dessa leksaker kan barnen få en positiv syn på matlagning, bakning och hushållssysslor. Det är roligt att greja i hemmet och att experimentera med till exempel en bakmaskin. Blanda o...

Här finns massor av olika hushållsmaskiner som är anpassade för barnens lek. De har fin design, roliga funktioner och många av dem har även matchande tillbehör. Med dessa leksaker kan barnen få en positiv syn på matlagning, bakning och hushållssysslor. Det är roligt att greja i hemmet och att experimentera med till exempel en bakmaskin. Blanda och se hur smeten blir. Kanske blir den jättegod :-) Vi erbjuder hushållsapparater från ett flertal kända varumärken så att du kan välja din favorit. Här finns allt från maskiner för matlagning, bakning, städning, tvätt och strykning och mycket mer.

Vi erbjuder till exempel leksaksbrödrost och leksakskaffekokare i trämaterial. Att leka att man rostar bröd och sedan skär en bit smör med lite god jordgubbssylt, det är ju super kul! Barnen kan hålla på hur mycket som helst, lägga i brödskivorna, trycka upp dem ur brödrosten, äta lite sedan lägga ner dem igen och så om och om igen. Sedan att göra lite gott kaffe som mamma och pappa brukar dricka, det är ju så klart extra kul det med. Sätt dig ner på ett bord och lek med barnen, låt de servera dig lite bröd och en kopp kaffe, det är verkligen något barnen uppskattar och de känner att man som förälder är närvarande och är med på deras lek. Här hittar du leksaksköksutrustning som brödrostar, kaffekokare och andra roliga kökstillbehör.

Hushållsmaskiner från Jabadabado

Träleksaker för hushållet med fokus på design och vackra pastellfärger. Jabadabado är ett mycket populärt varumärke som aldrig tummar på kvalitén. Gediget ska det vara och det ska hålla för barnens lek. Dessa hushållsmaskiner är så fina att de med fördel kan stå framme och pryda barnens rum och även det övriga hemmet.

Hushållsmaskiner från Juéco

Juéco erbjuder träleksaker för barn. Dessa hushållsmaskiner för barnens lek har så fin design. De har naturliga färger som man blir lugn och harmonisk av. Till flera av hushållsmaskinerna ingår även tillbehör för att göra det extra realistiskt. Nu kan barnen leka att de utför alla hemmets roliga uppgifter :-)

Kids Concept hushållsmaskiner

Leksakshushållsmaskiner från varumärket Kids Concept som har fokus på kvalitet och miljö, visst känns det tryggt! Här finns härliga leksaksmaskiner som är tillverkade av trä. De har även så fina tillbehör. Inred barnens rum eller leksaksköket med dessa kvalitativa leksaker.

My First leksaksmaskiner till hushållet

Det här är hushållsmaskiner med roliga funktioner. De kan exempelvis lysa, snurra och låta som på riktigt. Detta är helt klart spännande för barnen. De har s härliga färger i vitt och charmigt grön. Här finns leksaksmaskiner för både leksaksköket, tvättstugan och det finns även en dammsugare.

Tooky Toy hushållsmaskiner

Tooky Toy står för kvalitet och tillverkar leksaker av trä. Hushållsmaskinerna matchar med varandra i färg och form samt är så fina att kombinera med varandra. Det ingår dessutom fina tillbehör som gör leken ännu roligare och mer komplett.

Play fun leksaksmaskiner för hushållet 

Här finns exempelvis ett underbart strykset med strykbräda och strykjärn från Play Fun. Hushållsmaskiner och leksaker som gör att barnen kan leka hushåll tillsammans med pappa och mamma, med syskonen eller med nallarna.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 26 av 26 artiklar
Visar 1 - 26 av 26 artiklar