• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Schleich

Dinosauriefigurer från Schleich

Schleich står för kvalitet och erbjuder alltid leksaker som är hållbara och som därmed tål barnens hantering. Visst är det härligt med leksaker som håller under en lång tid. Det finns massvis med roliga dinosauriefigurer och dessutom finns det platser för dinosaurierna att bo på. Det finns en grotta med medföljand...

Dinosauriefigurer från Schleich

Schleich står för kvalitet och erbjuder alltid leksaker som är hållbara och som därmed tål barnens hantering. Visst är det härligt med leksaker som håller under en lång tid. Det finns massvis med roliga dinosauriefigurer och dessutom finns det platser för dinosaurierna att bo på. Det finns en grotta med medföljande dinosaurier, Schleich Dinosaur med grotta 41461, här kan någon av dinosaurierna bo och om någon annan kommer dit och försöker ta över reviret så har grottan hemliga funktioner. Stenpelaren går nämligen att flytta så att den stora stenplattan ramlar ned och blockerar för fienderna. Grottan har även andra häftiga funktioner, klicka in för att lära mer.

För de som är ute efter något alldeles särskilt häftigt är Schleich Gigantisk vulkan med Trex 42305 ett perfekt val. Det är en riktigt stor vulkan med ett flertal tillbehör och riktigt spännande funktioner. Vulkanen kan nämligen få ett vulkanutbrott. Vulkanen kan även transformeras till ett fängelse, nu får dinosaurierna akta sig så de inte hamnar i knipa.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 550 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 42 av 42 artiklar
Visar 1 - 42 av 42 artiklar