Tooky Toy Clown leksak i trä

Tooky Toy Clown leksak i trä för de små barnen. En härlig leksaksclown av trä i mjuka härliga färger. Träringarna byggs ihop och bildar en glad clown. Diameter: 5 cm. Höjd: 12 cm.

Mer detaljer

70 objekt

89 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 0,5

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Träclown är en rolig leksak i 6 delar för barnen. Enkel att plocka isär och bygga ihop. Med olika färger och former övas och utvecklas barnets motorik och logik. En härlig träleksak för yngre barn. Träklossarna byggs enkelt ihop till en clown som kröns med ett glatt huvud. En klassisk leksak i barnrummet. Lika fin både som leksak och som inredningsdetalj.


Rek. ålder från: 6 månader.

Material
- Tillverkat i gediget enträ.

Storlek
- Diameter: 5 cm
- Höjd: 12 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år0,5
Längd (mm)50
Bredd (mm)50
Höjd (mm)130
MaterialTrä
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

14 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: