Tooky Toy Skallra leksak på pinne

Tooky Toy Skallra leksak på pinne. En jättefin skallra i trä för de små barnen. Denna skallra på pinne är perfekt när barnen börjar att gå. Uppmuntrar till lek och hjälper barnen utveckla sin motorik. Höjd: 56,5 cm.

Mer detaljer

17 objekt

159 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 1

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Skallra leksak på pinne, tillverkad i trä för de små barnen. Vidareutveckling av den klassiska träskallran. Här fungerar den som ett hjul och är monterad på en kraftig trästav. Passar bra till barnen då de börjar gå och röra sig. Uppmuntrar till lek.

Träskallran hjälper även barnen att utveckla sin motorik samt intryck av ljud och rörelse. Då denna skallra är tillverkad i trä är den bra både för miljön och hälsan. Giftfria leksaker är ett måste idag.

Träskallran på pinne är enkel att montera ihop och ger barnen många timmar med lek. Givetvis är produkten CE-märkt och uppfyller svensk standard för leksaker.
 

Rek. ålder från: 12 månader.

Material
- Plywood, Enträ.

Storlek
- Längd: 13 cm.
- Bredd: 10 cm.
- Höjd: 56,5 cm.

 

Datablad
Rek.ålder fr. år1
Längd (mm)130
Bredd (mm)100
Höjd (mm)565
MaterialPlywood, Enträ
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Recensioner (1)
av den 21 May 2018 (Tooky Toy Skallra leksak på pinne) :

Underbar

Jättefin välgjord träleksak kommer bli många timmars lek med denna.

Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

14 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: