Tooky Toy Aktivitetslåda i trä med skogs- och naturtema

Tooky Toy Aktivitetslåda i trä med skogs- och naturtema. En fantastiskt fin aktivitetslåda med massa olika funktioner som inte bara är rolig utan även övar och utvecklar barnets motorik och logik. Längd: 35 cm.

Mer detaljer

20 objekt

749 kr

849 kr

Du sparar 100 kr
I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Med den här fina aktivitetslådan från Tooky Toy, tillverkad i trä, finns massor av kul saker att göra för barnen.

På ovansidan av lådan finns tre stycken olika kulbanor, alla med olika färg, form och design. På dessa finns olika djurformade symboler och kulor att trä igenom banan. På ovansidan av aktivitetslådan finns även en bana i marken där barnet kan dra djur över vattnet och genom djungeln. På ena kortsidan finns här även fyra färgglada gubbar som man kan slå ned i marken med hjälp av en medföljande hammare.

På en sida av aktivitetslådan finns ett träd målat där barnet kan flytta på och dra olika knappar med målade djur på, och även räkna dem. På en annan sida finns fyra luckor med djur på som går att öppna och stänga. På nästa sida finns ett tåg målat där barnet kan snurra på tågets hjul.

På den sista sidan av aktivitetslådan finns ett litet förvaringsutrymme. Ovanför finns sex stycken hål formade som olika geometriska figurer. Här kan barnet öva på att lägga in rätt figur av de sex medföljande pusselbitarna i rätt hål.

Helt enkelt en väldigt rolig och lärorik leksak för barnen.
 

Rek. ålder från: 2 år.

Storlek
- Längd: 35 cm.
- Bredd: 35 cm.
- Höjd: 58 cm.

Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

14 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: