Barbie Dreamtopia Sweetville Kingdom Castle Dockhus Mattel DYX32

Barbie Dreamtopia Sweetville Kingdom Castle Mattel Dockhus DYX32. Ett storslaget, vackert slott där Barbie kan bo och trivas som fisken i vattnet. Slottet är lyxigt med pool, himmelsäng och massor av lekutrymmen. Längd: 63,5 cm.

Mer detaljer

10 objekt

1 349 kr

1 799 kr

Du sparar 450 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Dreamtopia Sweetville Kingdom Castle Mattel Dockhus DYX32. Staden Sweetvilles lyxiga slott med två våningar för Barbie. Slottet är rejält och har dubbeldörrar som ingång åt Barbie. I slottet finns bland annat sovrum med vacker sänghimmel, badrum och en pool som är flyttbar. Totalt har slottet åtta lekutrymmen.

I köket finns bord, stolar, servis och lyxiga bakverk.

Här kan Barbie och hennes vänner hitta på mycket skoj att göra och kanske bjuda in till fest eller bal på slottet. Ett av slottets torn är öppningsbara och där inne kan Barbie hänga upp sin aftonklänning efter festen eller balens slut.

Barbie kan ta sig mellan första och andra våning på två sätt. Det finns både en färgglad spiraltrappa samt en hiss på andra sidan av huset.

Slottet är inrett i Barbies favoritfärger i regnbågens toner.

Dockor ingår ej.

Rek. ålder från: 3 år.
 

Storlek
- Längd: 63,5 cm.
- Höjd: 38 cm.
- Bredd: 16,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)18
Bredd (mm)60
Vikt (kg)2000
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo5 andra produkter i samma kategori