Barbie D.I.Y. Emoji Style Mattel DYN93

Barbie D.I.Y. Emoji Style Mattel DYN93. Här kommer ett fint lekset där man kan designa sin egna kläder. Man kan fästa olika fina klistermärken på medföljande kläder, eller varför inte på andra Barbiekläder också.

Mer detaljer

30 objekt

244 kr

349 kr

Du sparar 105 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie D.I.Y. Emoji Style Mattel DYN93. Här kommer ett fint lekset där man kan designa sin egna kläder. Man kan fästa olika fina klistermärken på medföljande kläder, eller varför inte på andra Barbiekläder också. Det medföljer en Barbiedocka, 3 olika klädset och 40 st permanenta klistermärken med en gnuggpinne för att fästa dem på kläderna.
 

Rek. ålder från: 3 år.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)30
Bredd (mm)4
Vikt (kg)10
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo30 andra produkter i samma kategori