Barbie Kläder Magic Dolphins med vita skor FBD87

Barbie Kläder Magic Dolphins med vita skor FBD87, ett underbart klädset för en härlig strandpromenad. Somrig topp med en snygg vit kjol och snygga högklackade skor. Så klart att hunden Ville ska får vara med också :-) Nu drar vi till stranden och letar upp någon mysig restaurang.

Mer detaljer

15 objekt

149 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Kläder Magic Dolphins med vita skor FBD87, ett underbart klädset för en härlig strandpromenad.Somrig topp med en snygg vit kjol och snygga högklackade skor. Det ingår även en drickflaska med sugrör så man har något gott att dricka. Så klart att hunden Ville ska får vara med också :-) Nu drar vi till stranden och letar upp någon mysig restaurang.

Rek. ålder från: 3 år.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)30
Bredd (mm)4
Vikt (kg)10
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

19 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: