Barbie Video Game Hero RC Roller Skater FDN00

Barbie Video Game Hero RC Roller Skater FDN00, en jätterolig leksak! Här kan hon åka runt på sina rullskridskor hela dagen lång och njuta av livet. Barbie har även en hjälm, fina rosa skor och så klart även knäskydd om hon skulle ramla. En vacker passande klädsel med så klart, så man kan åka med stil. Höjd: 34 cm.

Mer detaljer

28 objekt

449 kr

699 kr

Du sparar 250 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Video Game Hero RC Roller Skater FDN00, en jätterolig leksak! Här kan hon åka runt på sina rullskridskor hela dagen lång och njuta av livet. Barbie har en hjälm som kan tas på och av. Hon har fina rosa skor, vita strumpor med blå hjärtan och så klart även knäskydd om hon skulle ramla. En vacker passande klädsel med så klart, så man kan åka med stil. Hon har färgglada kläder och kjolen är avtagbar. Barbie har långt blont hår med en rosa slinga i. Håret är uppsatt i två tofsarpå sidorna med hjälp av gummiband.

Det medföljer en handkontroll som är enkel att använda, så man kan styra rullskridskorna och göra alla roliga konster. Man kan så klart även bara åka framåt och mysa runt stranden lite. Barbie kan göra massa roliga konster, t ex. gå ner i spagat eller snurra runt, jihoo!!!  NU åker vi!!

Handkontrollen har formen som en stjärna och med dess ögon styr du rullskridskorna, tryck på hårlocken för att rotera och göra piruetter, tryck på munknappen för att sela upp en melodi.

Överkroppen kan rotera. På rullskidorna finns en on- och off-knapp.


Rek. ålder från: 5 år.

Batteri
- 2 x AAA-batterier.
- Demonstrationsbatterier ingår.
- Batterilucka i fjärrkontrollen.

Storlek Barbie
- Höjd: 34 cm
- Bredd: 8 cm
- Djup: 11 cm

Storlek förpackning
- Höjd: 32,5 cm
- Bredd: 36 cm
- Djup: 10 cm

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)27
Bredd (mm)7
Vikt (kg)752
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo


22 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: