Barbie Bakery Cooking Baking Cupcake Bageriset FHP57

Barbie Bakery Cooking Baking Cupcake Bageriset FHP57. Barbie har en hobby att baka, speciellt cupcakes. I det här paketet ingår en Barbie klädd för bakning, en spis med ugn samt tillbehör som behövs för cupcake-bakning. Detta set har några riktigt roliga funktioner. Degen jäser, spisen plingar när det är klart och skapa vackra mönster med spritspåsen.

Mer detaljer

14 objekt

449 kr

I LAGER - Leveranstid: 3-5 dagar
(Just nu något längre än normalt)

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Bakery Cooking Baking Cupcake Bageriset FHP57. Barbie har en hobby att baka, speciellt cupcakes. I det här paketet ingår en Barbie klädd för bakning, en spis med ugn samt en knapp man kan vrida på, en form med cupcakes, spritspåse, skål, slev, slickepott, bakvante och ett paket med cupcakeingredienser.

Detta set har några riktigt häftiga funktioner. Stoppa in dina muffins i ugnen, vrid på knappen nedanför ugnsluckan och kika in genom ugnsluckan så kommer du se dem resa på sig medan de gräddas i ugnen! När de är färdiga plingar det och det är dags att ta ut dem ur ugnen och sedan är det dags för garnering. Fram med spritspåsen och voila, muffinsen får supersmarrig topping! Det finns sex olika toppingar, en för varje cupcake.

Det går även fint att baka sockerkaka i ugnen och även den jäser och reser sig när den gräddas.

Barbie har på sig en cupcake-tshirt, en jeanskjol, vita skor, hårband samt ett härligt förkläde med cupcakes på. Med detta set kan Barbie baka och bjuda in sina kompisar på fika. Perfekt inredning till Barbies kök.


Rek. ålder från: 3 år.

Storlek Barbie
- Djup: 3 cm
- Bredd: 4 cm
- Höjd: 30 cm
- Vikt: 0,2 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)27
Bredd (mm)7
Vikt (kg)752
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo15 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: