Barbie Babysitter Playset Barnvakt Potträning Kit FJB01

Barbie Babysitter Playset barnvakt potträning FJB01. Ett paket med mini Barbie och hennes snälla barnvakt. De spenderar många roliga timmar ihop. Nu är det dags för potträning. Höjd skötbord: 21,6 cm.

Mer detaljer

5 objekt

499 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från:

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Babysitter Playset barnvakt potträning FJB01. Mini Barbie älskar sin barnvakt och de spenderar många timmar ihop. Nu vill de öva på att använda pottan. Barnvakten hjälper även till med tandborstning och att borsta lillans hår.

Paketet innehåller en Barbie barnvakt, Barbie barn, en rosa/vit potta med en fin krona på, ett handfat med toalettpapper samt en skötväska med allt som kan behövas. Däribland tandborstar, tandkräm, mugg, ett gosedjur i form av ett lejon, hårborste, flaska för vatten eller välling, mobiltelefon samt en påse med mellanmål.


Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Höjd skötbord: 21,6 cm
- Bredd skötbord: 6 cm
- Höjd vuxen docka: 30 cm

Datablad
Längd (mm)0
Bredd (mm)0
Höjd (mm)0
Vikt (kg)0
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo


13 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: