Schleich Farm World Djurblandning 42386

Schleich Farm World Djurblandning 42386. Ett paket med fem bondgårdsdjur. En hund, en gås, en katt samt nyfödd kalv och föl. Handmålade. Längd: 27,5 cm.

Mer detaljer

16 objekt

199 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från:

Varumärke Schleich

Visa eller dölj

Schleich är ett superfint varumärke från Tyskland som tillverkar olika typer av leksaksdjur, figurer, byggnader etc. Företaget grundades redan 1935 och har sedan dess salufört djurleksaker av hög kvalitet. De är väldigt kända för alla dessa djur som är formgjutna i plast och de säljs över hela världen. Kul för barnen att leka med och kul för vuxna att samla på. Hästar, kor och andra djur från Schleich passar perfekt till Kids Globe häststall och ladugårdar.

Gå till Schleich
Beskrivning

Schleich Farm World Djurblandning 42386. Ett paket med 5 djur som passar in på en bondgård. Djuren har verklighetstrogna detaljer och är handmålade för ett verkligt intryck.

Kalven och hästen är nyfödda och håller på att lära sig gå. Snart växer de och blir stora. Då kan de springa omkring på gården i full galopp. Kan användas till leksaksbondgård Kids Globe, Micki med mera.

Detta set innehåller fem bondgårdsdjur: En Simmental-kalv, en katt, en bordercollie, en gås och ett mustangföl. På bondgården har det fötts en Simmental-kalv och ett mustangföl. De är ännu lite osäkra på benen, men känner sig ändå modigt fram på gården. Gåsen snattrar upprymt som en hälsning, bordercollien sniffar glatt på de båda, medan katten lugnt betraktar det lugna livet på bondgården från sin plats i solskenet. Samtliga Schleich-figurer är detaljtroget modellerade och har handmålats med omsorg.

Paketet innehåller
- 1 Gås
- 1 Hund bordercollie
- 1 Mustangföl
- 1 Katt
- 1 Simmental kalv

Rek. ålder från 3 år.

Storlek kartong
- Längd: 27,5 cm
- Höjd: 4,5 cm
- Bredd: 13,5 cm

Djuren är ca 4 - 9,5 cm långa.

 

Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo

18 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: