Delbar leksakstårta med frukt i trä till barnkök Tooky Toy

Delbar leksakstårta med frukt i trä till barnkök. Härlig leksaksmat som är delbar. Tårtan kommer med tårtspade och små träfrukter för dekoration. Diameter: 19,5 cm.

Mer detaljer

11 objekt

149 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar
Dela
Rek. ålder från: 1,5

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Fin rosa trätårta som dekoreras med medföljande små frukter. Härlig leksaksmat som barnen gillar att använda i sin lek. Leksaksmat blir allt populärare och denna underbara trätårta kommer snabbt bli en favorit. Passar perfekt då barnet leker tebjudning eller bakar i sitt leksakskök. Paketet innehåller 14 delar. Ett tårtfat, sex tårtbitar, en tårtspade, tre jordgubbar samt tre apelsinskivor som dekoration.

Att leka tårtkalas tillsammans med familjen eller vänner över flera av barnets egenskaper. Däribland social förmåga, motoriska färdigheter, problemlösning, fantasiförmåga samt kreativitet.

Rek. ålder från: 1,5 år.

Material
- Tillverkat i MDF.

Storlek
- Diameter: 19,5 cm.
- Höjd: 4,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1,5
Längd (mm)195
Bredd (mm)195
Höjd (mm)45
MaterialMDF
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

8 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: