Tooky Toy Födelsedagstårta delbar lekefterätt

Tooky Toy Födelsedagstårta delbar lekefterätt. Kalas väntar med denna underbara trätårta som är delbar i mindre delar och härligt utsmyckad. Perfekta leksakstårtan. Tårtspade och ljus av trä ingår. Nu kan barnen leka födelsedagskalas och bjuda på denna smarriga tårta. Diameter: 19,5 cm.

Mer detaljer

14 objekt

119 kr

149 kr

Du sparar 30 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 1,5

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Födelsedagstårta, delbar lekefterrätt Tooky Toy. Ja må hon leva, Ja må hon leva. Här bjuder Leksakscity på riktigt kalas. Varenda dag kan du leka med denna trätårta, om och om igen. Trätårtan delas enkelt upp i mindre delar och serveras på kalaset. Tårtan består av totalt 10 delar. Ett tårtfat, sex tårtbitar, en tårtspade, ett födelsedagsljus samt en runt platta att placera ljuset på tårtan med hjälp av.

Att leka tårtkalas tillsammans med familjen eller vänner övar flera av barnets egenskaper. Däribland social förmåga, motoriska färdigheter, problemlösning, fantasiförmåga samt kreativitet. Att använda träleksaker medför att många gifter i plaster kan undvikas. Trä är ett naturligt material och samtliga produkter som återfinns hos Leksakscity är certifierade enligt CE och EN71.

Rek. ålder från: 1,5 år.

Material
- Tillverkat i MDF.

Storlek
- Diameter: 19,5 cm.
- Höjd exklusive ljus: 4,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1,5
Längd (mm)195
Bredd (mm)195
Höjd (mm)45
MaterialMDF
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

8 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: