Dockhus Glory i trä med möbler

Dockhus Glory är ett modernt dockhus i trä. Tre våningar med dockskåpsmöbler som ingår. Det finns till och med en hiss oms man kan köra upp och ner mellan våning ett och två. Hög kvalitet. Lundby dockor och tillbehör passar. Lundby dockor passar, klicka här. Höjd: 75 cm.

Mer detaljer

13 objekt

1 499 kr

I lager
Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke LeksaksCity.se

Visa eller dölj

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, riddjur, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Alla villkor som CE Märkning, EG Godkännande, EN 71 mm. är krav på alla våra leksaker som vi alltid följer. Vi besöker även alltid fabrikerna som vi handlar av, detta för att kontrollera att allt går rätt till i produktionen kring arbetsmiljö och regler med mera. Mejla oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak.

Gå till LeksaksCity.se
Beskrivning

Dockhus Glory är ett riktigt fint dockhus i trä där dockskåpsmöbler ingår. Genomtänkt leksak med fina detaljer. Dockhuset har både trappa och hiss som enkelt manövreras med veven på husets sida. Barnen tycker verkligen om att pyssla med detta dockhus.

Lundby dockor passar, klicka här.

Härligt dockskåp med unika detaljer. Huset har t.ex hiss som enkelt hissas upp från bottenplan till andra våning. Spiraltrappa upp till sovrummet på tredje våning. En härlig uteplats/balkong för grillpartyn. Fönstren på dockhuset har öppningsbara luckor.  Fina möbler med härlig färgsättning.

Till dockskåpet ingår möbler för badrum, kök, vardagsrum och sovrum. Till och med en dammsugare medföljer. Dockspåket blir snabbt en favorit bland barnen. med en höjd om 75 cm är det ett riktigt högt och trevligt att leka med.
 

Rek. ålder från: 3 år

Material
- Massivt trä.
- MDF Skiva. Läs mer om du vill om MDF på Wikipedia, klicka här.

Tillbehör
- Lundby dockor: Passar som tillbehör, klicka här.
- Möbler på bilden ingår: Ja.
- Man kan man köpa till Lundby dockhustillbehör som möbler och dockor om man vill utöka med fler saker.

Storlek:
- Höjd: 75 cm
- Bredd: 60 cm
- Djup: 30 cm
- Vikt: 8,5 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Bredd (mm)600
Höjd (mm)750
Djup (mm)300
MaterialFuru, MDF
Vikt (kg)8,5
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

21 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: