Dockskåp Deluxe tre våningar med möbler

Dockskåp Deluxe med tre underbara våningar och med jättefina möbler som ingår. De vackra docksåpsmöblerna har fina detaljer. Det finns även en balkong på en gavel. Lundby dockor och tillbehör passar. Lundby dockor passar, klicka här. Höjd: 120 cm.

Mer detaljer

16 objekt

1 599 kr

I lager
Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke LeksaksCity.se

Visa eller dölj

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, riddjur, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Alla villkor som CE Märkning, EG Godkännande, EN 71 mm. är krav på alla våra leksaker som vi alltid följer. Vi besöker även alltid fabrikerna som vi handlar av, detta för att kontrollera att allt går rätt till i produktionen kring arbetsmiljö och regler med mera. Mejla oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak.

Gå till LeksaksCity.se
Beskrivning

Dockskåp Deluxe som snabbt blir till en favorit i barnens lek. De gillar att möblera om och flytta runt sakerna i dockhuset. Med detta fina rosa dockhus från Leksakscity motiveras barnen till att leka. Här blir det inte en tråkig stund. Dockskåpsmöbler ingår i huset och det är fullt möblerat med bland annat vardagsrum med TV, badrum, kök och sovrum.

Lundby dockor passar, klicka här.

Ett högt dockhus som är över en meter högt gör att barnen enkelt kan sitta ned eller stå framför dockhuset och leka med dockhussakerna på alla våningar. Dockskåpet är tillverkad i tålig MDF och är enkelt att montera. Håller hög kvalitet och kommer vara med i leken under många år framöver. Väggarna i dockuset har härliga "tapeter", unika för varje rum och ger ett helt nytt djup till dockhuset.

Rek. ålder från: 3 år

 

Material
- Massivt trä av hög kvalitet.
- MDF Skiva. Läs mer om du vill om MDF på Wikipedia, klicka här.

Tillbehör
- Lundby dockor: Passar som tillbehör, klicka här.
- Möbler på bilden ingår: Ja.
- Man kan man köpa till Lundby dockhustillbehör som möbler och dockor om man vill utöka med fler saker.

Storlek:
- Höjd: 120 cm.
- Bredd: 80 cm.
- Djup: 30 cm.
- Vikt: 13 kg.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Bredd (mm)800
Höjd (mm)1200
Djup (mm)300
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)13
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

17 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: