Tooky Toy Rymdraket Dockhus i trä

Tooky Toy rymdraket dockhus i trä är en superfin leksak till barnen. Ett dockhus med fyra våningar och massvis med fina tillbehör. Med den här rymdraketen kan barnen leka att de är ute i rymden, att utomjordingar kommer på besök och massor av annat skoj! Höjd: 80 cm.

Mer detaljer

17 objekt

699 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Ett superroligt dockhus i form av en rymdraket från Tooky Toy tillverkat i trä och häftigt målat. Rymdraketen består av fyra olika våningar, där alla våningar är utformade på olika sätt vilket gör att leken kan varieras något enormt. Vissa av våningarna har fönster där man kan se ut i rymden och andra våningar har spännande instrument och maskiner.

I paketet medföljer även en mängd roliga tillbehör. Bland annat astronauter, en utomjording och olika rymdfordon. Alla detaljer och tillbehör gör detta dockhus extra roligt att leka med.
 

Rek. ålder från: 3 år.


Paketet innehåller
- 1 st. Rymdraket Dockhus
- 2 st. Astronauter
- 1 st. Rymdvarelse
- 2 st. Rymdbilar
- 1 st. Rymdfordon som astronaut kan stå på
- 1 st. Lampa
- 1 st. Sjukvårdsväska
- 1 st. Flagga
+ Andra roliga tillbehör


Storlek
- Höjd: 80 cm.
- Diameter: 38 cm.

Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

8 andra produkter i samma kategori