Dockvagn Jogger till dockor

Denna dockvagn är vår deluxmodell. Många funktioner och hög kvalitet. Perfekt för favoritdockan. En härlig leksak för många år framöver. Höjd: 63 cm.

Mer detaljer

35 objekt

299 kr

429 kr

Du sparar 130 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar
Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Dolls Dream

Visa eller dölj

Dolls Dream är ett fint varumärke som specialiserat sig på att tillverka dockvagnar och även vissa andra docktillbehör. De har ett gigantiskt sortiment av fina dockvagnar i olika former och färger. Dolls Dreams leksaker säljs över hela världen och passar till de flesta typer av dockor. Roliga färger, klassiska färger och fina funktioner som gör leksakerna roliga att leka med. Dolls Dream - Alla Dockors dröm!

Gå till Dolls Dream
Beskrivning

Med leksakscitys dockvagn, jogger kan barnen springa och leka med sina dockor. En härlig dockvagnsmodell som passar favoritdockan. Spänn fast dockan med säkerhetsremmen och ta med den ut på en löprunda runt huset i denna Jogger dockvagn.
 

En härlig upplevelse. Dockvagnen är utrustad med stora hjul och mjukt och skönt handtag att hålla i. En liten Sufflett som skyddar mot sol och regn. Under vagnen finns en förvaringshylla. här kan ni lägga alla dockvagnstillbehör, ombyten till dockan och andra små roliga saker som man vill leka med.

Härligt mönstrat tyg med rosa underton.

Material som används på denna dockvagn är plast, metall och textil. Givetvis är den godkänd enligt CE-standard och uppfyller svenska säkerhetskrav.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Längd: 61 cm.
- Bredd: 38 cm.
- Höjd: 63 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)610
Bredd (mm)375
Höjd (mm)625
MaterialMetall, plast, bommul, polyester, EVA-skum
Vikt (kg)1,85
FärgRosa, gul, blå, grön, orange, lila, grå, svart
BruksanvisningSvensk manual
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

8 andra produkter i samma kategori