Barbie Dreamtopia Rainbow Mermaid Sjöjungfru DHC40

Barbie Dreamtopia Rainbow Mermaid Sjöjungfru DHC40. Barbie som trivs både i vatten och på land. Hennes vackra fena kan lysa magiskt i regnbågens alla färger. Trycker man på stenen i halsbandet så blinkar jungfrustjärten vackert. Höjd: 30 cm.

Mer detaljer

25 objekt

349 kr

399 kr

Du sparar 50 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Dreamtopia Rainbow Mermaid Sjöjungfru DHC40. En sjöjungfru-Barbie från landet Dreamtopia. Dreamtopia är en värld av möjligheter. Här kan allt hända och drömmar kan bli sanna. Lek många fantasifyllda lekar med denna fina sjöjungfru. Trycker man på stenen i halsbandet så blinkar jungfrustjärten vackert.

Sjöjungfrun har långt blont hår med rosa slingor och en vacker rosa tiara på huvudet. Hon bär en färgglad topp och även spetsen på fenan är i regnbågens färger. Hon har ett bälte med pärlor och snäckor runt midjan.

Sjöjungfruns fena är magisk! När hon badar glimrar fenan i ett färgstarkt sken inspirerat av en glimrande regnbåge. Tryck på knappen på hennes halsband för att sätta dockan i ON-läge. Sedan kan hon bada i vatten och det färgglada skenet aktiveras och börjar lysa. Det går även att trycka på knappen för att aktivera ljuset utan vatten.


Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Djup: 3 cm
- Bredd: 7 cm
- Höjd: 30 cm
- Vikt: 0,2 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)5
Bredd (mm)8
Vikt (kg)213
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

13 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: