My Little Pony Explore Equestria Friendship Express Train

My Little Pony Explore Friendship Express Train. Prinsessan Twilight Sparkle från My Little Pony-filmen vill resa till Equestria och upptäcka staden. Vad passar bättre än att åka i detta mysiga tåg. Tåget består av ett lok och en mysig vagn. Det ingår även en ponny i paketet sant massor av roliga tillbehör till resan för att göra det mer verklighetstroget och roligt. Längd: 38 cm.

Mer detaljer

13 objekt

299 kr

399 kr

Du sparar 100 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

My Little Pony Explore Friendship Express Train. Prinsessan Twilight Sparkle från My Little Pony-filmen vill resa till Equestria och upptäcka staden. Vad passar bättre än att åka i detta mysiga tåg. Tåget består av ett lok och en vagn samt en liten bagagevagn där resenärerna kan förvara sina resväskor. Självklart ingår en reseväska och andra tillbehör som Twilight Sparkle behöver på den långa färden.

Exempelvis en resemössa, dricksglas för förfriskningar under färden samt en tidning för att förströ tiden under den långa resan till Equestria.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek kartong
- Längd: 38 cm.
- Bredd: 8 cm.
- Höjd: 20 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)38
Bredd (mm)8
Vikt (kg)380
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo2 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: