Tooky Toy Delbara frukter och grönsaker med skärbräda i trä

Tooky Toy Delbara frukter och grönsaker med skärbräda i trä. Skärbräda i trä med 4 delbara frukter och grönsaker som kan bli barnens favorit i leksaksköket. Varje frukt/grönsak består av två delar som sitter ihop med kardborreband. Dela dem med hjälp av leksakskniven som ingår i paketet. Perfekt för de små kockarna. Längd: 18 cm.

Mer detaljer

68 objekt

129 kr

149 kr

Du sparar 20 kr
I LAGER - Leveranstid: 1-3 dagar
Dela
Rek. ålder från: 1,5

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Delbara frukter och grönsaker med skärbräda i trä Tooky Toy. Fint tillbehör till våra leksakskök och kan självklart även användas separat.

En skärbräda i trä tillsammans med frukt och grönsaker som kan delas med medföljande träkniv. I detta paket medföljer en skärbräda i trä, en liten leksaksträkniv (färg på handtag kan variera), banan, morot, päron samt en citron.

Skärbrädan är vändbar. Den ena sidan är träfärgad och här finns det urgröpningar för frukterna och kniven. Perfekt för förvaring och det kan även användas som ett pusselför barnen som kan leta efter rätt ställe att lägge varje del på. På andra sidan av skärbrädan finns ett vackert och färgglatt mönster. Denna sidan kan användas när barnen vill skära upp frukterna i delar med låtsaskniven.

De delbara träfrukterna sitter ihop med kardborreband och ger en perfekt känsla då de skärs itu. Barn som älskar att leka kock kommer snabbt att hitta sin favorit i denna leksak.

Rek. ålder från: 3 år.


Material
- Tillverkat i plywood, MDF och enträ.

Storlek
- Längd: 18 cm.
- Bredd: 18 cm.
- Höjd: 2,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1,5
Längd (mm)180
Bredd (mm)180
Höjd (mm)25
MaterialTrä
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: