Woodi World Toy Kaffemaskin

Woodi World Toy Kaffemaskin till leksakskök ​​​​​. Nu kan man äntligen brygga gott kaffe och njuta med en bit kaka. Denna underbara kaffemaskin är tillverkad i trä och har många fina funktioner. Det roliga är att måna delar är rörliga vilket gör att den känns väldigt realistisk. Bjud in vännerna och brygg lite espresso! Bredd: 16,5 cm.

Mer detaljer

44 objekt

149 kr

179 kr

Du sparar 30 kr
I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Kaffemaskin Woodi World Toy till leksakskök ​​​​​. Nu kan man äntligen brygga gott kaffe och njuta med en bit kaka. Denna underbara kaffemaskin är tillverkad i trä och har många fina funktioner. Det roliga är att måna delar är rörliga vilket gör att den känns väldigt realistisk. Bjud in vännerna och brygg lite espresso!


Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Höjd: 17,7 cm.
- Bredd: 16,5 cm.
- Djup: 14,6 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)375
Bredd (mm)335
Höjd (mm)70
MaterialBjörkträ
Vikt (kg)0,8
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

20 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: