- REA - Leksakskök Funny med spis, tvätt- och diskmaskin

ord. pris 1499 kr

FÖRST TILL KVARN GÄLLER
skadad kartong, produkten något smutsig, repig
INGEN ÅNGERRÄTT ELLER ÖPPET KÖP
 

Leksakskök i underbara färger. Här finns även tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn och vanlig ugn. Barnen verkligen gillar detta barnkök. Höjd: 90 cm.

Mer detaljer

6 objekt

Produkten har tyvärr utgått

599 kr

I lager

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke LeksaksCity.se

Visa eller dölj

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, riddjur, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Alla villkor som CE Märkning, EG Godkännande, EN 71 mm. är krav på alla våra leksaker som vi alltid följer. Vi besöker även alltid fabrikerna som vi handlar av, detta för att kontrollera att allt går rätt till i produktionen kring arbetsmiljö och regler med mera. Mejla oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak.

Gå till LeksaksCity.se
Beskrivning

ord. pris 1499 kr

FÖRST TILL KVARN GÄLLER
skadad kartong, produkten något smutsig, repig
INGEN ÅNGERRÄTT ELLER ÖPPET KÖP

Stort och härligt leksakskök som tar lekandet till en ny nivå. Förutom standarddetaljerna som oftast ingår i minikök så som spis och ugn så hittar du här även tvättmaskin. Utmärkt då dockan spillt på sg efter ätit mat. Diskmaskin till de smutsiga kopparna efter fikan ingår givetvis. Här finns även mikrovågsugn för att värma på överbliven mat.

Rek. ålder från: 3 år.

Förutom dessa större saker ingår i detta minikök små detaljer som klocka, diskho, spisplattor och förvaringsskåp. Blir till en härlig möbel i barnrummet en möbel som barnen kommer att älska att leka med. Vi kallar det minikök, men är inte riktigt rättvisade då det snarast borde heta maxikök.

I detta leksakskök ingår inga tillbehör som kastruller och redskap, men vi har fina billiga paket som du enkelt kan köpa till. Leksaksredskap finns både i trä och metall.

Storlek:
Höjd: 90 cm
Djup: 34 cm
Bredd: 95 cm

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)900
Bredd (mm)340
Höjd (mm)950
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)19,5kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

Kunder som köpt denna produkt köpte också: