Lillan Taldocka Mörkhårig

Säg hej till Lillan! Hon har precis lärt sig att prata, och kan säga: "Lillan", "mamma" och "pappa" när du trycker henne på magen. En docka som barnen kan ha mycket roligt med. Prata med henne, lek, mata och ta hand om henne. Höjd: 36 cm.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

Produkten har tyvärr utgått

399 kr

Dela
Rek. ålder från: 1

Varumärke Skrållan & Lillan

Visa eller dölj

Skrållan, lilla Skrållan... och Lillan :-) Om man bara nämner namnet, ja då vet ju de flesta direkt att det är Dockan Skrållan man pratar om. Skrållan måste väl vara Sveriges mest kända docka.

Gå till Skrållan & Lillan
Beskrivning

Säg hej till Lillan! Hon har precis lärt sig att prata, och kan säga: "Lillan", "mamma" och "pappa" när du trycker henne på magen. Lillan är Skrållans lillasyster och hon är född i maj.

Lillan talar fem olika språk: svenska, norska, danska, finska, och engelska. Man kan enkelt byta språk via ett reglage på talverket i dockans rygg. Hon kan också skratta och gråta. Lillans kropp är mjuk och hon älskar att få gosiga kramar! Hennes ögon kan blunda så att hon sover gott när du lägger henne ner. Hon har på sig en rosa klänning med prickar.

Till dockan Lillan finns också en hel garderob av fina dockkläder och tillbehör att köpa till. Lillan har mörkt hår i en söt frisyr med kortklippt lugg. Håret är kambart.

3 st knappcellsbatterier medföljer. L1154F 1,5V.

Rek. ålder från: 1 år.

Material
- Dockan är tillverkad av PVC med en godkänd mjukgörare som kallas DINCH. De innehåller inga ftalater eller bisfenol. Stoppningen i dockorna är 100 % polyester fiber fyllning.
- Kläderna, tyget på dockorna är en blandning av bomull och polyester. Kläderna är mestadels tillverkade av framförallt polyester.

Storlek
- Höjd: 36 cm.
- Bredd: 20 cm.
- Djup: 11 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1
Längd (mm)360
Vikt (kg)450
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kunder som köpt denna produkt köpte också: