Dockhus Fantasy i trä med dockor

Rek. ålder från: 3

Ett jättefint dockhus Fantasy. Dockhuset är tillverkat i fint trä och det medföljer 3 st. dockor. Att leka med smådockor med tillbehör är alltid något som barnen tycker är kul. Möbler på bilden ingår ej. Lundby dockor och tillbehör passar. Lundby dockor: Klicka här. Höjd: 45 cm.

Mer detaljer

17 objekt

599 kr

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

LeksaksCity

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, gunghästar, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Maila oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak. Vill du bli återförsäljare för LeksaksCity? Kontakta oss för mer information.

Läs mer

Dockhus Fantasy är ett jättefint  dockhus som ger en härlig känsla, tre små härliga rum och en uteplats. Tillsammans med dockhuset medföljer tre dockor. En härlig liten familj som uppmuntrar till lek. Ramen för huset är tillverkat i massivt trä vilket gör att det lämpar sig väl till de mindre barnen. Enkelt att hantera och med helt underbar färgsättning. På husets utsida går en trappa upp till övervåningen. Här har man tänkt på det mesta och barnen motiveras till att leka. Ett av våra mindre dockhus med likväl så roligt att leka med som de större dockhusen.

Rek. ålder från: 3 år

Lundby dockor: Klicka här.

Material
- Massivt trä av hög kvalitet.
- MDF Skiva. Läs mer om du vill om MDF på Wikipedia, klicka här.

Tillbehör
- Möbler på bilden ingår ej.
- Man kan man köpa till Lundby dockhustillbehör som möbler och dockor om man vill utöka med fler saker.

Storlek:
- Höjd: 45 cm
- Bredd: 50 cm
- Djup: 25 cm
- Vikt: 3 kg

Rek.ålder fr. år3
Bredd (mm)500
Höjd (mm)450
Djup (mm)250
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)3
BruksanvisningSvenska

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

9 andra produkter i samma kategori