Minikök Izabelle med ugn, diskho och tillbehör

Minikök Izabelle med ugn och diskho. Minikök i trä och en diskho i stål som kan tass loss om man vill rengöra den. Det medföljer även massa finna köksredskap som tex. ägg i trä, slevar, grytor, en klocka med mera och en grythandske i tyg. Höjd: 70 cm.

Mer detaljer

15 objekt

999 kr

I lager

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke LeksaksCity

Visa eller dölj

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, riddjur, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Mejla oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak.

Gå till LeksaksCity
Beskrivning

Minikök Izabelle är en härlig klassiker, ett leksakskök i trä. Härlig röd och vit färg som gör att det passar in i de flesta hem. Till miniköket medföljer även tillbehör som stekspade, klocka och kastruller. Saamtliga tillbehör är tillverkade i trä. Även en liten grytvante i textil samt ägg i trä medföljer.

Barnen verkligen gillar att leka med leksakskök och det kommer snabbt bli den leksak, möbel som används mest i barnrummet. Den härliga designen och höga kvaliteten gör också att miniköket kommer finnas med under många år framöver.

Rek. ålder från: 3 år

Storlek:
- Höjd: 70 cm.
- Djup: 30 cm.
- Bredd: 58 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)580
Bredd (mm)300
Höjd (mm)780
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)6,5kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

15 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: