Fri frakt

-30%

Leksakskök Happy med tillbehör
Leksakskök Happy med tillbehör

Leksakskök Happy med tillbehör

Leksakskök Happy med tillbehör. Det medföljer massa fina tillbehör som grönsaker, sked, gaffel, kniv och skärbräda. Härlig design med en rund mjuk design. Skärbrädan och köksredskapen kan placeras praktiskt och snyggt på köksbänken. Höjd: 55 cm. Längd: 85 cm.

Mer detaljer

40 objekt

839 kr

1 199 kr

Du sparar 360 kr Kampanj gäller t.om. 30 juni
I lager

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke LeksaksCity.se

Visa eller dölj

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, riddjur, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Alla villkor som CE Märkning, EG Godkännande, EN 71 mm. är krav på alla våra leksaker som vi alltid följer. Vi besöker även alltid fabrikerna som vi handlar av, detta för att kontrollera att allt går rätt till i produktionen kring arbetsmiljö och regler med mera. Mejla oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak.

Gå till LeksaksCity.se
Beskrivning

Leksakskök Happy med tillbehör. Hög kvalitet och modern design! Det medföljer massa fina tillbehör som grönsaker, sked, gaffel, kniv och skärbräda . Härlig design med en rund mjuk design. Skärbrädan och köksredskapen kan placeras praktiskt och snyggt på köksbänken. Vid diskhon i stål finns en blå detalj för kallvatten och en röd detalj för varmvatten. Det är tre stycken vred till spisen med ett motstånd, när man vrider på dem ger de ifrån sig ljud för en bättre känsla.

Man kan även öppna och stänga ett skåp under diskhon och man kan även leka att det är en ugn under spisen, med ett hjärta som mönster i dörrluckan. Diskhon är löstagbar om man vill tvätta rent den osv. Tre stycken målade ytor som symboliserar spisplattor.

Rek. ålder från: 3 år

Material
Tillverkat i massivt trä samt MDF ger ett mycket hållbart leksakskök .

Storlek
- Längd: 85 cm.
- Höjd: 55 cm.
- Djup: 30 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)850
Höjd (mm)550
Djup (mm)300
MaterialMassivt trä samt MDF
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

17 andra produkter i samma kategori