Woodi World Toy Arbetsbänk leksak i trä för barn

Woodi World Toy Arbetsbänk leksak i trä för barn med verktyg. Härlig leksaksarbetsbänk i trä för barn. Här kan barnen bygga sina favoritleksaker, leka snickare, skruva och meka. Bara fantasin sätter gränserna. Höjd: 63 cm.

Mer detaljer

7 objekt

799 kr

899 kr

Du sparar 100 kr
I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Woodi World Toy Arbetsbänk i trä med tillbehör där barnen kan hamra, slå och leka snickare. Härlig leksaksarbetsbänk som uppmuntrar barnen till lek. Innehåller många olika verktyg, bland annat såg, skiftnyckel, bult, skruv och skruvstäd.

Här kan barnen bygga ihop fina träskapelser antingen genom att använda eget material eller med hjälp av medföljande detaljer. Roliga kugghjul som hjälper barnen att förstå hur maskiner fungerar. Träverktyg och delar som kan skruvas ihop med varandra gör denna arbetsbänk i trä snabbt till en favorit bland barnen. Under arbetsbänken finns en praktisk avlastningshylla där verktyg och delar kan förvaras.


Rek. ålder från: 3 år.

Material
Arbetsbänken håller hög kvalitet och arbetsytan är tillverkad i massivt trä.

Storlek
- Höjd: 63 cm.
- Djup: 29 cm.
- Bredd: 50 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)500
Bredd (mm)290
Höjd (mm)630
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)4,5 kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner (1)
av den 13 Dec 2017 (Woodi World Toy Arbetsbänk leksak i trä för barn) :

Superbra snickarbänk

Beställde snickarbänken från Leksakscity. Perfekt julklapp!

Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: