Lundby Premium dockskåp

Premium dockskåp är ett jättefint dockhus från Lundby. Med Lundby Premium har du tillgång till allt du kan tänkas behöva till ditt dockskåp! Hur kul som helst för barnen. Alla dockhustillbehör som tex. soffor, dockor, stolar, kök etc. finns att köpa som tillbehör.

Mer detaljer

6 objekt

799 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 4

Varumärke Lundby

Visa eller dölj

Lundby Dockhus måste vara ett av Sveriges mest kända dockhus någonsin. Vem har inte hört talas om Lundby Dockhus? Har ju funnits sedan urminnes tider.

Gå till Lundby
Beskrivning

Med Lundby Premium har du tillgång till allt du kan tänkas behöva till ditt dockskåp! Alla rum är förberedda för el och när du köper ditt hus får du även en fjärrkontroll så du kan tända och släcka varje rum för sig. Detta härliga hus har en öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper. Med hjälp av alla roliga möbler och tillbehör till dockskåpet kan du skapa din egen drömvärld!

Rek. ålder från: 3 år

Vilka bor i ditt hus? Och vad brukar de hitta på? Låt fantasin ta dig med på ett äventyr i dockskåpets miniatyrvärld. Huset kan lätt byggas ut med ytterligare en våning och en sommarträdgård. Fönstren och balkongdörren går att öppna.

Eltillbehören kopplar du in med hjälp av Lundby Spänningsomvandlare som finns som tillbehör. Belysningen är verkligen pricken över i, det är en alldeles speciell känsla att tända upp i dockskåpet.


Alla dockhustillbehör som tex. soffor, dockor, stolar, kök etc. finns att köpa som tillbehör.

Storlek
Längd: 75 cm
Höjd: 39 cm
Djup: 26 cm
Vikt: 5,9 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år4
Längd (mm)750
Bredd (mm)260
Höjd (mm)390
Vikt (kg)4260
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: