Radiostyrd Leksakslastbil Mercedes Actros Trailer Jamara 1:32

Radiostyrd Leksakslastbil Mercedes Actros Trailer Jamara. Actros är namnet på ett Mercedes Benz varumärke. Med denna officiellt licensierade fjärrstyrda lastbil, erövrar Kings of the Road barnens lekrum. Då man trycker på on knappen på lastbilen, så låter den som om den startar. Sedan låter den som om den går på tomgång då man inte kör och bara står stilla. efter ett tag stängs motorljudet av. Då man kör åt vänster blinkar vänster framlampa. Då man kör åt höger blinkar höger framlampa, Flaket och trailern är inte öppningsbar. Skala: 1:32.

Mer detaljer

20 objekt

539 kr

599 kr

Du sparar 60 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Jamara

Visa eller dölj

Jamara är välkända för deras radiostyrda leksaker och för deras leksaker som barnen själva kan köra. Det är ett tyskt företag som startade 1973 och är helt specialiserade på leksaker av hög kvalitet. Leksakerna har en snygg design, bra funktioner och optimal prestanda. Vi erbjuder stora delar av Jamaras sortiment och har därför ett mycket nära samarbete med dem.

Gå till Jamara
Beskrivning

Radiostyrd Leksakslastbil Mercedes Actros Tipper Jamara i skala 1:32. Med realistiska körljus och ett otvetydigt motorljud, till och med extra ljud när du vrider. Med denna officiellt licensierade fjärrstyrda lastbil, erövrar Kings of the Road barnens lekrum. Då man trycker på on knappen på lastbilen, så låter den som om den startar. Sedan låter den som om den går på tomgång då man inte kör och bara står stilla. efter ett tag stängs motorljudet av. Då man trycker på gasen på handkontrollen kör lastbilen framåt och det låter ett motorljud som liknar ett fordon som gasar.

Sedan låter det som man växlar när man gasar framåt. Lamporna lyser även i fronten då man kör framåt. När man köra bakåt lyser bakljusen på lastbilen och det låter som en varningsbacksignal. Stödbenen på flaket går att fälla ner då trailer är kopplad till lastbilen. När man fällt ner stödbenen, går det att köra iväg med enabrt lastbilen. Sedan kan man baka in igen och koppla på trailern. DÅ kan man köra upp stödbenen igen. Stödbenen går endast att fälla ner och upp då lastbilen är tillbakad och är under trailern. Detta för att strömmen till stödbenen går via lastbilens bakre kopplingsdel.

 

Då man kör åt vänster blinkar vänster framlampa. Då man kör åt höger blinkar höger framlampa, Flaket och trailern är inte öppningsbar.


Rek. ålder från: 3 år.

Batterier ingår ej
- Batterier kan du köpa hos oss, klicka här.
- Fjärrkontroll kräver: 2 x AA, 1,5 volt.
- Fordonet: 4 x AA, 1,5 volt.


Funktion
- Realistiskt motorljud
​- Häftigt släp
- Man kan köra framåt, bakåt, vänster och höger.


Storlek
- Längd: 49 cm
- Bredd: 9 cm
- Höjd: 13 cm
​- Vikt: 0,5 kg.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Batterityp6 x AA
BatterierIngår ej
Bredd (mm)430
Höjd (mm)125
Djup (mm)75
Vikt (kg)0,7
BruksanvisningEngelska, Tyska, Franska, Spanska och Italienska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo


Kundbilder

Tillbehör

12 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: