Tooky Toy Delbar pizza i trä leksaksmat

Tooky Toy Delbar pizza i trä leksaksmat. En delbar pizza med topping, serveringsfat och slicer. Det medföljer lösa ingredienser som man kan lägga på pizzan som man vill. T ex. så ingår det tomat, en liten fisk, svamp, lökringar, ostbitar med mera. Diameter: 22 cm.

Mer detaljer

45 objekt

159 kr

199 kr

Du sparar 40 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 1,5

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Delbar pizza i trä med tillbehör. Lek kock med våra leksakskök. Lägg in denna härliga pizza i ugnen och vänta på att den ska gräddas. Ta ut träpizzan, glöm inte grytvanten då den är varm. Lägg på härlig topping och dela upp pizzan med den medföljande slicern, även den i trä. Lägg in resterna i kylskåpet och värm på dem dagen efter i microvågsugnen. Med våra unika leksaksprodukter i trä är det bara barnets fantasi som sätter gränsen. Tillsammans med våra leksakkök och lekmat är detta scenario fullt möjligt.

Leksakspizzan består av sex bitar. Den har pålägg i form av lökringar, sardeller, ost, pepperoni med mera. En härlig träslicer för att skiva upp leksakspizzan medföljer. Härligt och komplett paket med leksaksmat i trä.

Rek. ålder från: 3 år.

Material
- MDF.
- Tygbitar, ingredienser.

Storlek
- Diameter: 22 cm.
- Höjd: 2 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1,5
Längd (mm)222
Bredd (mm)170
Höjd (mm)20
MaterialMDF
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

13 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: