Tooky Toy Musiklåda i trä slaginstrument

Tooky Toy Musiklåda i trä slaginstrument. Två instrument i ett. Smidig att bära med sig. Härlig kombination av vackert, naturligt trä samt partier med färgglada toner i regnbågens färger. Längd: 29 cm.

Mer detaljer

63 objekt

319 kr

349 kr

Du sparar 30 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Musiklåda i trä, slaginstrument. En fin låda med två instrument i ett. Lådan är av trä och är randig i regnbågens färger på sidorna. I mitten av lådan kan du dra ut en skiva och vipps så kommer xylofonen fram. Du kan även spela på xylofonen genom hålen på sidorna av lådan, när den ligger i lådan. Även xylofonen är vackert färgglad och det ingår en pinne som barnen kan spela med.

Det medföljer tre träkulor som kan placeras i hålen på lådans ovankant. Med hjälp av en musikhammare kan barnen spela på kulorna genom att slå på dem med hammaren. De kan även slå ner kulorna genom hålen. De hamnar då på xylofonen och rullar ner och ut från lådan. Detta skapar en vacker klang från xylofonen.

Barnen kan smdigt bära med sig musiklådan till varje ny föreställning. För dem små barnen är det spännande med olika ljud och att framkalla dem. De större barnen kan skapa en hel liten orkester och uppträda.

Stilren blandning mellan naturligt trä och färgglada partier.
 

Rek. ålder från: 18 månader.

Material
- Enträ och plywood.

Storlek
- Längd: 29 cm.
- Bredd: 14 cm.
- Höjd: 20,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1,5
Längd (mm)290
Bredd (mm)140
Höjd (mm)205
MaterialPlywoodEnträ
Vikt (kg)1,3
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

5 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: