Nikko Velocitrax Electric Grön Radiostyrd bil

Nikko Velocitrax Electric grön radiostyrd bil. En superfräck leksaksbil som styrs med en handkontroll. Här kan man köra i den värsta terrängen som finns. Man kan snabb vända om 360 grader och den kan manövreras väldigt snabbt. Kraftiga larver med rejäl drivkraft för att ta sig över de flesta hinder. Max. hastigheten är ca 14 km/h. Laddbart batteri 7,2 volt NiMH, medföljer till bilen. Längd: 28 cm.

Mer detaljer

258 objekt

499 kr

699 kr

Du sparar 200 kr
I LAGER - Leveranstid: 3-5 dagar
(Just nu något längre än normalt)

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Nikko

Visa eller dölj

Nikko R/C är en av världens största tillverkare av radiostyrda leksaker. Företaget grundades i Japan av Takeshi Hattori redan år 1958. Nikko har licenser för att tillverka leksaksfordon från varumärkena Ford, Volkswagen, Chevrolet, Porsche och många andra märken. Nikko leksaker säljs över hela världen och är verkligen kända för deras höga kvalitet, funktioner och körglädje som deras leksaker ger.

Gå till Nikko
Beskrivning

Nikko Velocitrax Electric grön, radiostyrd bil. Et superfräckt fordon för barnen som körs med en handkontroll.. Här kan man köra i den värsta terrängen som finns. Man kan snabb vända om 360 grader och den kan manövreras väldigt snabbt. Kraftiga larver med rejäl drivkraft för att ta sig över de flesta hinder. Velocitrax drivs med två stycken starka motorer för att ge extra bra kraft.

Flera bilar kan köras samtidigt
- 8 personer kan samtidigt köra var sin bil, tack vare frekvensen är 2,4 Ghz.

Batterier
- Fjärrkontroll: 3 x AAA, 1,5 volt, ingår ej.
- Batterier kan du köpa hos oss, klicka här.
- Fordonet: uppladdningsbart kraftfullt batteri 7,2 volt NiMH, ingår.

Styrning: för att köra framåt trycker man på båda knapparna framåt, för att köra bakåt trycker man båda knapparna bakåt. På detta sätt får man en snabb kontroll över fordonet och kan svänga mycket snabb och snävt.

Det är ca 40 meter räckvidd på fjärrkontrollen till fordonet och om fler vill köra sina bilar samtidigt är det inga problem. Det går att köra upp till 10 stycken bilar inom samma område utan att signalerna stör varandra. Max. hastigheten är ca 14 km/h.


Rek. ålder från: 3 år

Funktioner
- Laddningstid: ca 1 timme.
- Körtid: ca 20 min.
- Frekvens: 2,4 GHz
- Max. hastigheten är ca 14 km/h.

Storlek
- Längd: 28 cm.
- Bredd: 20 cm.
- Höjd: 10 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

ProduktvideoTillbehör

10 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: