Tooky Toy Träpussel med figursågade bondgårdsdjur och stämpeldyna

Tooky Toy Träpussel med figursågade bondgårdsdjur och stämpeldyna. På baksidan av varje djur finns en stämpel. Ta ditt favoritdjur, stämpla på ett papper och måla. Längd: 29 cm.

Mer detaljer

24 objekt

169 kr

189 kr

Du sparar 20 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Träpussel med figursågade bondgårdsdjur och stämpeldyna är ett superkul pussel för de mindre barnen. Barn gillar att pussla och måla. Med detta figursågade träpussel med stämpeldyna ges möjligheten till båda. 8 figursågade bondgårdspusselbitar. Här hittar du allt från traktorn till hönan och hästen. På baksidan av varje djur finns en stämpel som gör att du kan stämpla samma djur på ett papper eller annat föremål. Enkelt att fylla i på egen hand med hjälp av stämpeldynan och skapa dina favoritdjur.

Som alla produkter du hittar hos Leksakscity är detta träpussel CE-märkt och uppfylle svenska säkerhetsstandards. Du kan tryggt låta barnen leka med detta pussel.
 

Rek. ålder från: 3 år.

Material
- Tillverkad i Plywood och Enträ.

Storlek
- Längd: 29 cm.
- Bredd: 21 cm.
- Höjd: 2,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)290
Bredd (mm)210
Höjd (mm)25
MaterialPlywood, Enträ
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

22 andra produkter i samma kategori