Radiostyrd Vit bil Lamborghini Gallardo LP550-2 Limited Edition Rastar 1:10

Radiostyrd bil Lamborghinin Gallardo, en STOR radiostyrd bil. ed denna bil kan man spinna loss rejält, när man gasar släpper bakhjulen och bilen går rikitgt bra! Vad vore världen utan Lamborghini? Ja, inte lika rolig i alla fall. Här har du en riktigt stor leksaksbil som är jätterolig att köra! Bilen har ett uppladdningsbart NiMH kraftfullt  batteri på 9,6 volt som ingår. Skala: 1:10. Längd: 45 cm.

Mer detaljer

19 objekt

799 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Rastar

Visa eller dölj

Rastar är ett av världens mest kända tillverkare av radiostyrda bilar och elbilar som barnen kan köra själva. Rastar är kända för sin fina kvalitet och att de har licens att tillverka leksaker i varumärken som Ferrari, Lamborghini, Porche, Audi, Volvo, BWM med flera.

Gå till Rastar
Beskrivning

Radiosstyrd bil Lamborghini Gallardo LP550 är en STOR radiostyrd bil som är hela 44 cm! Med denna bil kan man spinna loss rejält, när man gasar släpper bakhjulen och bilen går rikitgt bra!

Med denna leksaksbil Lamborghini Gallardo blir det ännu roligare att köra bil. Limited edition sportbil, en unik bil som du enkelt styr med handkontrollen. Bilen har ett uppladdningsbart kraftigt NiMH batteri på 9,6 volt som ingår. Fullt fungerande stötdämpare på alla fyra hjulen. Lampor som lyser fram då man kör framåt. Lampor som lyser baktill då man kör bakåt.

Skala 1:10 vilket innebär att bilen är 10 gånger mindre än den riktiga bilen. Denna bil är helt enkelt en värsting racerbil. Tänk dig ett radiostyrt vrålåk på nästan en halvmeter som dundrar fram.

En given leksak både för barn och vuxna. Vi avgudar den här på kontoret, dock är inte chefen lika imponerad när vi dundrar in på hans kontor med bilen.

Rek. ålder från: 3 år

Batterier
- Bilen: ingår, ett kraftfullt NiMH AA600 mAh 9,6 volt, uppladdningsbart batteri med laddare.
- Handkontroll: ingår ej, 1 X 9 volt.

Storlek
- Skala: 1:10
- Längd: 45 cm
- Bredd: 20  cm
- Höjd: 12 cm
- Vikt: 2,6 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Batterityp1 St NiMh uppladdningsbart batteri (ingår) + 1x9V (ingår ej)
BatterierDelvis
Längd (mm)440
Bredd (mm)220
Höjd (mm)120
MaterialPlast
Vikt (kg)2,55 kg
FärgSvart
BruksanvisningEngelska
Skala1:10
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

29 andra produkter i samma kategori