Siku Radiostyrd Traktor John Deere 7R med frontlastare och skopa 6777

Siku Radiostyrd Traktor John Deere 7R med frontlastare och skopa. Här kan man lasta grus, jord, sten, sand eller annat material. Detta är en högkvalitativ traktormodell från den senaste John Deere 7R-serien med elektroniskt styrd frontlastare. Radiofjärrstyrd traktor från SIKU CONTROL-serien är tillverkad i formgjuten metall. Hög kvalitet rakt igenom! Skala 1:32. Längd: 17 cm. Längd med skopa: 23 cm.

Mer detaljer

4 objekt

1 979 kr

2 199 kr

Du sparar 220 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Siku

Visa eller dölj

Siku är en av tiderna mest kända varumärken för sina traktorer, lastbilar och andra små fordon. De har även figurer och andra små tillbehör som är riktigt fina och detaljrika. Siku är perfekt för barnen att leka med och även som samlarobjekt för vuxna.

Gå till Siku
Beskrivning

Siku Radiostyrd Traktor John Deere 7R med frontlastare och skopa. Detta är en jättefin leksakstraktor med hög precision på styrningen. Högkvalitativ modell från den senaste John Deere 7R-serien med elektroniskt styrd frontlastare. Radiofjärrstyrd traktor från SIKU CONTROL-serien. Här kan man lasta grus, jord, sten eller något annat material till lastbilar med släp. Man kan också koppla på mängder med olika redskap från Siku. SOm tex. hövändare, släp med mera. Hur kul som helst att köra, både för vuxna och för barn. Vuxna köper den för att bara koppla av och tänka på annat en stund. Passar så klart även fint i hyllan bara som prydnad. 

Proportionell styrning och hastighet samt servodrivet bakre kopplingssystem. Skopan och frontlastarens vipparm drivs individuellt med två servon. Modell med 5 servomotorer som var och en säkras med en separat säkerhetskoppling. Drivningen och arbetsljuset på hytten har vita LED-ljus fram och röda LED-ljus bak. Med fungerande signallampor och separat styrning av höger och vänster sida. Universalt ljussystem med orange LED kan slås på och av självständigt. I med batterierna, starta och börja lasta grus redan idag!

Rek. ålder från: 3 år

Material
- Tillverkad i formgjuten metall och vissa delar av plast.
- Däck i gummi.


Batterier ingår ej
- Batterier kan du köpa hos oss, klicka här.
- Traktor: 3 X AAA, 1,5 volt.
- Handkontroll: 4 X AA, 1,5 volt.

 

Storlek
- Skala: 1:32
- Längd med skopa/frontlastare nedfälld: 23 cm.
- Längd endast traktor: 17 cm.
- Bredd: 9 cm.
- Höjd: 11 cm.
- Vikt. 1 kg.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Batterityp3 x AAA + 4 x AA
BatterierIngår ej
Längd (mm)370
Bredd (mm)172
Höjd (mm)220
Vikt (kg)1,3
BruksanvisningSvenska
Skala1:32
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Tillbehör

12 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: