My Little Pony Raritys Book Tique

My Little Pony Rarity's Book-Tique. Ponnyn Rarity bor i ett lila hus med tre rum och har fullt av roliga tillbehör att leka med. Hela 20 tillbehör ingår i setet. Hennes hem kan fällas ihop och bäras med ett handtag. Praktiskt att flytta och ta med sig på resan. Husets bredd utfällt: 33 cm.

Mer detaljer

6 objekt

349 kr

399 kr

Du sparar 50 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

My Little Pony Rarity's Book-Tique. Ponnyn Rarity bor i ett lila hus fullt av roliga tillbehör att leka med. Hennes hem kan fällas ihop och bäras med ett handtag. Praktiskt att flytta och ta med sig på resan. Hennes hem kan enkelt byta bakgrund efter behov och humör genom att bläddra bland de olika bakgrunderna som finns. På så sätt finns det tre rum i hennes praktiska hem.

Hela 20 tillbehör ingår i setet. Exempelvis en stol med spegel, klädställning med galgar, en kam, vattenflaska och parfymflaska med mera. Höjd ponny: 8 cm.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek hus
- Djup: 5,5 cm.
- Bredd ihopfälld: 17,5 cm.
- Bredd utfälld: 33 cm.
- Höjd exklusive handtag: 23 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)40
Bredd (mm)8
Vikt (kg)600
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: