My Little Pony Twilight Magical School Of Friendship

My Little Pony Twilight Magical School Of Friendship. En vänskapsskola där Twilight Sparkle är lärare. Hon undervisar om hur viktigt det är med vänskap och att vara vänlig mot andra. Skolan har tre våningar, flera klassrum och magiska ljud- och ljusfunktioner.

Mer detaljer

7 objekt

999 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

My Little Pony Twilight Magical School Of Friendship. En skola med tre våningar. Det är en magisk underhållningsskola med inriktning på teater, sång och musik.

Skolan har många häftiga funktioner. Placera ponnyfiguren på pinnen vid den stora entrén så öppnas dörren samt ljud och ljus aktiveras. Placera Twilight under ljuset i moderummet genom att trycka på knappen så visas fina dekorationer på hennes kläder. Det finns sex modetillbehör med mönster att avslöja i moderummet. På andra våningen kan Twilight hålla i en vänskapslektion. Vrid ljusskärmens handtag för att visa vänskapsbilder för eleverna.

Twilight Sparkle blev prinsessa av vänskap genom hårt arbete och studier. Nu har hon en egen skola, den här, där hon föreläser. Även hennes mentor Celestia hade en egen skola när Twilight studerade. Twilight är ivrig att berätta om vänskap och historier om äventyr med alla hennes My Little Pony-vänner. De har lärt sig mycket genom åren tillsammans och nu är det dags att lära vidare detta till de nya studenterna.

Twilight kan åka i den rörliga hissen för att ta sig mellan våningarna till de olika klassrummen. Efter skoldagens slut kan hon förvara sitt skolmaterial i öppningsbara skåp i huset.

Innehåller en byggnad, ponnyfiguren Twilight Sparkle, 24 tillbehör och instruktioner.

3 st AA-batteri krävs för ljud och ljus.
 

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Längd: cm.
- Bredd: cm.
- Höjd: cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)40
Bredd (mm)8
Vikt (kg)600
Diskussion
Frågor (1)
Från Anita Stålnacke | 2018-12-26 11:03:15

hur hög är den?

Svar från Leksakscity

Hej Anita!

Slottet är ca 56 cm högt.

Med vänlig hälsning
Sara
www.leksakscity.se

Sida: 1

Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: