BRIO Startset järnväg 33773

Allt du behöver för att bygga och leka med din första BRIO järnväg. Börja med en tågbana i form av en åtta och placera sedan tunneln i mitten så att du kan åka över och genom den. Använd stoppsignalen för att stanna tåget och låta passagerare stiga på och av

Mer detaljer

4 objekt

449 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke BRIO

Visa eller dölj

BRIO är klassikernas klassiker runt barnleksaker. Hur många år har de funnits på marknaden? 30 år , 100 år?  Det är väl ingen som riktigt vet. Men det man vet är att KVALITET är BRIOS Ledord i allt de gör.

Gå till BRIO
Beskrivning
Med tågsetet startset järnväg får du allt du behöver för att bygga och leka med din första BRIO järnväg. Börja med BRIOs tågbana i form av en åtta och placera sedan tunneln i mitten så att du kan åka över och genom den. Använd stoppsignalen för att stanna tåget och låta passagerare stiga på och av. Om du vill bygga ut tågsetet startset järnväg kan du komplettera med de extra delarna i Startset med skenor och ha ännu mera kul! Den perfekta introduktionen till BRIOs träjärnväg och BRIO-världen. Innehåller spår, tåg, tunnel, figurer, tillbehör samt en folder med inspirerande bilder.
Datablad
Rek.ålder fr. år3
Bredd (mm)1000
Höjd (mm)0
Djup (mm)450
Vikt (kg)1,213
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

30 andra produkter i samma kategori