Tooky Toy Tåg med cirkusdjur till tågbanor

Tooky Toy Tåg med cirkusdjur till tågbanor. Ett härligt litet tåg till våra tågbanor i trä. Lok med tre vagnar lastade med cirkusdjur. Kopplingarna mellan vagnarna är med magneter. Kompatibelt med BRIO tågdelar. Längd: 4,7 cm.

Mer detaljer

59 objekt

99 kr

149 kr

Du sparar 50 kr Kampanj gäller t.om. 25 november
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar
Dela
Rek. ålder från: 1,5

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Tåg med cirkusdjur till tågbanor. Här kommer ett tåg lastat med... ja vadå? Vårt trätåg för våra tågbanor i trä håller hög kvalitet och ger många timmars med härlig lek. Tåget passar med Tooky Toys och BRIO tågbanor i trä, men givetvis går det lika bra att köra med tåget på golvet eller lekmattan.

Detta tågset innehåller ett lok, tre vagnar där varje tågvagn i trä har ett litet cirkusdjur. Elefant, tiger samt lejon. Allt givetvis tillverkat i trä och lackerat med härliga färger. Loket och vagnarna kopplas enkelt ihop med magnetkopplingar. Barnen lär sig snabbt och enkelt att göra detta på egen hand.
 

Rek. ålder från: 3 år

Kompatibelt med BRIO tågdelar.

Material
- Tillverkat i enträ.

Storlek
- Längd: 4,7 cm.
- Bredd: 3,7 cm.
- Höjd: 3,1 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1,5
Längd (mm)47
Bredd (mm)37
Höjd (mm)310
MaterialEnträ
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

9 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: