Tooky Toy Tågset och träjärnväg 70 delar

Tooky Toy Tågset och träjärnväg 70 delar. Tågset i trä, ett stort paket med tågräls, lok med vagnar, bro och massa andra fina tillbehör. Paketet innehåller hela 70 delar vilket gör att man kan bygga och leka länge! Väldigt hög kvalitet som vanligt från Tooky Toy. Kompatibelt med BRIO tågdelar. Längd: 103 cm.

Mer detaljer

6 objekt

549 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Tågset och träjärnväg i 70 delar för barnen att leka med. Tågset i trä med massor av fina tillbehör! Ett stort härligt paket med hela 70 delar. Träjärnväg med hängbro, lok, vagnar, bilar, hus, järnvägsövergång med bommar och mycket mer. Superkul för barnen att bygga upp en hel stad innanför tågbanan!

Träjärnvägar är populära leksaker för barnen. Med detta stora tågset finns det många delar att bygga med och det kan bli en lång fin bana att köra på, leken blir riktigt rolig. Halva nöjet för barnen är att bygga dessa tågbanor. Det hjälper dem att utveckla sinne för motorik och kreativt tänkande. Sedan är det bara att köra tåget runt banan, tuff tuff.

Kompatibelt med BRIO tågdelar.
 

Rek. ålder från: 3 år.

Material

- Hög kvalitet.
- Tillverkat i björkträ, furu, plywood och MDF.

Storlek
- Längd: 110 cm.
- Bredd: 67 cm.
- Höjd på bron: 20 cm.
- Höjd tågbana: 1 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)1100
Bredd (mm)670
Höjd (mm)200
MaterialBjörkträ, Enträ MDF Furu
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

10 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: