Tooky Toy Leksaksspis Elin

Tooky Toy Leksakskök Elin som enkelt kan flyttas runt och tas med om man vill det. Bordsplacerat kök i trä. Perfekt om man inte har så mycket plats för ett leksakskök. Köket blir snabbt många barns favoritleksak. Det ingår även finfina tillbehör så som kastrull med lock, stekpanna, slev och gaffel. Se en mysig film, klicka här. Bredd: 25 cm.

Mer detaljer

11 objekt

299 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Tooky Toy Leksakskök Elin till barn som verkligen gillar att leka med låtsasmat och att kunna laga den är ännu roligare. Det gör detta minikök i trä till en favorit bland leksakerna. Att det är bordsplacerat gör det så mycket roligare och enklare. Du behöver inte fylla ett halvt rum med leksaker utan här räcker det med en liten yta för att barnen ska kunna leka.

Se en mysig film, klicka här

Minikökets storlek gör även att det är enkelt att ta med det på utflykter, semester eller hem till kompisar. Köket består av en spis med en vägg bakom. Förutom en trägryta med lock medföljer en stekpanna, sked och gaffel i trä. Det finns även en klocka som gör leken så mycket roligare och dessutom lärorik. Spisen har två plattor med ett vred till varje, där barnen kan låtsas ställa in lagom temperatur.

Rek. ålder från: 3 år.
 

Material
- Köket är tillverkat i enträ, furu, plywood och MDF.

Storlek:
- Höjd: 29 cm.
- Djup: 22 cm.
- Bredd: 25 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)295
Bredd (mm)225
Höjd (mm)255
MaterialEnträ, MDF, Plywood, Furu
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo

4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: