Bruder Claas 950 traktor med frontlastare och skopa 03013

Bruder Claas 950 traktor 03013 med frontlastare och skopa. Leksakstraktorer från Bruder är av högsta kvalitet och tillverkade för barnens lek. Vuxna köper dessa traktorer från Bruder och samlar på dem. Claas Bruder traktor är en väldigt fin leksak med en skopa och frontlastare så att man kan greppa och lasta olika material som t ex. timmerstockar, grus, jord mm. Skala: 1:16. Längd: 35 cm.

Mer detaljer

15 objekt

299 kr

449 kr

Du sparar 150 kr
I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Bruder

Visa eller dölj

Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av så väl barn som vuxna. Barnen verkligen gillar att leka med deras traktorer och vuxna köper dem som samlarobjekt. Bruder passar även perfekt med Kids Globe ladugårdar, maskinhallar och häststall.

Gå till Bruder
Beskrivning

Bruder Claas 950 traktor 03013 med frontlastare och skopa. Leksakstraktorer från Bruder är av högsta kvalitet och tillverkade för barnens lek. Vuxna köper dessa traktorer från Bruder och samlar på dem. Claas Bruder traktor är en väldigt fin leksak med en skopa och frontlastare så att man kan greppa och lasta olika material som t ex. timmerstockar, grus, jord mm.

Man kan styra traktorn genom en ratt som sitter uppe på taket. Bara att vrida på ratten så svänger framhjulen, hur kul som helst!

 

Rek. ålder från: 3 år

Funktioner
- Däck: Man kan montera av och på däcken då man ska meka med traktorn :-)
- Styrning: Man kan styra traktorn genom en "styrstång" som medföljer. Styrstången kommer ut genom taket på traktorn, så man kan styra en ratt med handen.
- Hjul: Svängbara framhjul och kraftiga mönster på alla hjul.
- Front: Frontvikten kan monteras av och på.
- Dragkrok: Dragkrok med lyftanordning för att koppla på redskap och kärror.
- Hytt: Rutorna är tillverkade av stöttålig plast, Polykarbonat.
- Skopa: Avtagbar skopa, som också kan öppnas och stängas. Skopan har även en "klo" för att stänga skopan och minskar risken för att materialet rinner ur skopan då man förflyttar traktorn.
- Kids Globe: Traktor som passar till Kids Globe maskinhall i skala 1:16.


Storlek
- Skala: 1:16
- Längd traktor: 35 cm
- Längd traktor + frontlastare med skopa: 45 cm
- Bredd: 16 cm
- Höjd: 20 cm
- Vikt: 1 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: