Woodi World Toy Minikök Izabelle

Woodi World Toy Minikök Izabelle med ugn, diskho och tillbehör. Minikök i trä och en diskho i stål som kan tass loss om man vill rengöra den. Det medföljer även massa fina köksredskap som t ex. ägg i trä, slevar, grytor, en klocka med mera och en grythandske i tyg. Köket är vitt och rött med fina detaljer så som en prickig vägg bakom. Höjd: 70 cm.

Mer detaljer

13 objekt

699 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Woodi World Toy Minikök Izabelle med ugn, diskho och tillbehör är en härlig klassiker, ett leksakskök i trä. Härlig röd och vit färg som gör att det passar in i de flesta hem. Till miniköket medföljer även tillbehör som stekspade, klocka och kastruller. Samtliga tillbehör är tillverkade i trä. Även en liten grytvante i textil samt ägg i trä medföljer.

Barnen verkligen gillar att leka med leksakskök och det kommer snabbt bli en populär leksaksmöbel i barnrummet. Den härliga designen och höga kvaliteten gör också att miniköket kommer finnas med under många år framöver.

Luckan och även spisen är öppningsbara. Där inne kan barnen förvara mat, grytor, redskap med mera.


Rek. ålder från: 3 år.

Storlek:
- Höjd: 70 cm.
- Djup: 30 cm.
- Bredd: 58 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)580
Bredd (mm)300
Höjd (mm)780
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)6,5kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: