Woodi World Toy Leksakskök Jessica

Woodi World Toy Leksakskök Jessica med micro, ugn och skåp. Ett härligt leksakskök med tillbehör som grytor och kastruller. Leksaksköket har också micro och ugn. Det finns ett skåp samt förvaringsutrymmen och även krokar att hänga exempelvis kökshanddukar med mera på. Hur kul som helst för barnen! Höjd: 92 cm.

Mer detaljer

11 objekt

999 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Woodi World Toy Leksakskök Jessica med micro, ugn och skåp är en modern tappning av de klassiska leksaksköken. Här har vi blivit uppgraderade med en microvågsugn. En fin och gedigen leksak som där barnen kan leka och öva på hur kökets alla apparater används. Ett roligt leksakskök i hög kvalitet som blir en härlig möbel i leksaksrummet.

Det medföljer praktiska kastruller och grytor. Det medföljer även ett träägg som barnen kan steka på spisen, en stekspade, samt även en liten soppslev att servera soppa med. Under spisen finns ett praktiskt förvaringsskåp. Det finns även öppna hyllor med plats för förvaring.

Alla luckor är öppningsbara och kommer verkligen gillas av barnen.


Rek. ålder från: 3 år.

Storlek:
- Höjd: 92 cm
- Djup: 30 cm
- Bredd: 70 cm

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)700
Bredd (mm)300
Höjd (mm)920
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)12kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: