Leksakskök Eda och Tom med snygg design Woodi World Toy

Leksakskök som heter Eda och Tom. Ett supermysigt leksakskök i en härlig rosa färg och med mjukt rundat hörn som ger en härlig möbel i barnrummet. Öppningsbar ugn, skåp, en disko i stål som kan tas loss för rengöring. Spisknapparna är vridbara. Det medföljer fina tillbehör så som en gryta med lock, slev, ballongvisp, salt och peppar. Höjd: 82 cm.

Mer detaljer

15 objekt

799 kr

999 kr

Du sparar 200 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Leksakskök med namnet Eda och Tom. Detta rosa och vita minikök är unikt i sin design med sina fina former och funktioner. Få leksakskök har härligt rundade hörn så som detta kök har. Köket kommer snabbt bli en favoritleksak bland barnen.

De kommer tillbringa mycket tid med att vispa ihop sockerkakor, tillaga dem i ugnen, steka ägg på spisen och diska undan efter kafferepet tillsammans med dockorna eller kompisarna. Barnen gillar verkligen att leka kock och härma sin mamma och pappa i köket.

Med detta fullt utrustade leksakskök kan hjälpa vi dem på traven med deras dröm om att vara kock. Spisknapparna är vridbara för att köra verklighetskänslan ännu bättre. Både ugnslucka och skåpslucka ger förvaringsmöjligheter.

Det medföljer fina tillbehör så som en gryta med lock, slev, ballongvisp, salt och peppar.


Rek. ålder från: 3 år.

Tillbehör som medföljer
- kastrull, saltkar, pepparkar, slev, visp och gryta med lock.

Material
- Tillverkat i massivt trä
- MDF
- Ger en mycket hållbar leksaksmöbel.

Storlek
- Höjd: 82 cm.
- Djup: 36 cm.
- Bredd: 54 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)540
Bredd (mm)320
Höjd (mm)820
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)8kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

7 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: