Woodi World Toy Leksakskök Rosalita

Woodi World Toy Leksakskök Rosalita snygg härlig design. Ett supermysigt leksakskök i en härlig rosa färg och med mjukt rundat hörn som ger en härlig möbel i barnrummet. Öppningsbar ugn, skåp, en disko i stål som kan tas loss för rengöring. Spisknapparna är vridbara. Det medföljer fina tillbehör så som en gryta med lock, slev, ballongvisp, salt och peppar. Höjd: 82 cm.

Mer detaljer

14 objekt

749 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Woodi World Toy Leksakskök Rosalita, ett helt underbart och populärt kök för barn. Till detta fina rosa minikök, leksakskök medföljer en gryta, stekpanna slev, spatel och trägaffel samt salt och pepparkar. Allt tillverkat i trä. Köket har två kokplattor, en fin liten ugn samt hyllplan som täcks med rutig rosa/röd gardin.

Barnen älskar att leka med detta minikök och det blir snart här som de tillbringar mycket av sin tid. Köket är gjort för att lekas med och kommer hålla under många år framöver. Leksaksköket är tillverkat i trä och har en lackerad yta.

Rek. ålder från: 3 år.
 

Material
- Enträ, MDF, Plywood, Furu.

Storlek:
- Höjd: 68 cm.
- Djup: 25 cm.
- Bredd: 54 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)540
Bredd (mm)320
Höjd (mm)820
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)8kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: