• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Kids Concept

Kids Concept leksaksspis och minikök

Här finns något för alla behov och beroende på om ni har mycket eller litet utrymme för kökslekar för barnen. Kids Concept erbjuder ett minikök och lekspis som an placeras på ett bord och kan enkelt ställas undan när det inte används, på så sätt tar det minimalt med plats. Köket kan till och med fällas ihop ...

Kids Concept leksaksspis och minikök

Här finns något för alla behov och beroende på om ni har mycket eller litet utrymme för kökslekar för barnen. Kids Concept erbjuder ett minikök och lekspis som an placeras på ett bord och kan enkelt ställas undan när det inte används, på så sätt tar det minimalt med plats. Köket kan till och med fällas ihop mellan användningarna och det finns ett handtag så att ni enkelt kan förflytta det. Här finns leksaksspis, leksaksdiskho, klocka, vred samt en hylla för köksutrustningen som medföljer.

Önskas ett större kök så finns det också i sortimentet. Detta kök har spis, ugn, handfat, ett flertal hyllor och roliga tillbehör som ingår. Bakstycket är delvis öppet så att barnen kan leka från flera håll, vilket är praktiskt när det är flera barn som leker samtidigt och när barnen vill variera leken.

Från Kids Concept finns också en kombinerad kyl och frys som kan användas separat eller tillsammans med ett leksakskök så att det blir större och mer komplett.

Läs mer

Filter

Pris

475 kr - 1200 kr

Varumärke

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar